Assurantiën

LIJN1 zorgt voor juiste en passende verzekeringen voor de praktijk en de persoonlijke situatie.  Deze verzekeringen zijn ontwikkeld met de belangen van de zorgprofessional voor ogen en afgestemd op uw werkzaamheden. Dus zowel op uw beroep, op uw praktijkvoering als op uw persoonlijke situatie.

LIJN1 hanteert een abonnement voor haar dienstverlening. Provisie maakt bij ons geen onderdeel uit van de verzekeringspremie. U betaalt een vast tarief per jaar. Daarvoor kunt u op elk moment contact opnemen met LIJN1 en ontvangt u periodiek een risicoanalyse. Daarnaast kunt u gebruik maken van de expertise van LIJN1 als uw persoonlijk sparringpartner en heeft u toegang tot de verzekeringsoplossingen die speciaal door ons voor u zijn ontwikkeld.

LIJN1 verschaft u helderheid in onder andere uw aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, verzekeringen voor uw woonhuis en uw praktijkpand, inboedel en inventaris, reisverzekering, autoverzekering en personeel gerelateerde verzekeringen zoals de verzuimverzekering.

Wilt u vrijblijvend kennis maken om samen te kijken wat LIJN1 voor u kan betekenen? Neem dan hieronder contact met ons op.

Contact

mr. P.J.A. van Duijnhoven
Zuiddijk 13 II
5705 CS Helmond
patrickvanduijnhoven@lijn1.eu
T 06 20 49 89 94